Du og hjemmet ditt er verdt det beste!

Vi elsker nyheter!

Dimodas sortiment oppdateres kontinuerlig med nyheter som kommer inn i en flurry i vår nettbutikk og butikker. Vi elsker alle nyhetene i samlingene våre som vi har valgt med omhu og omtanke. Interiørdesign og mote er det vi brenner for og jobber med 24/7.

Nyheter Interiørdesign!

Kjøp nyheter til ditt hjem på Dimoda! Vi har innredning for alle rommene i hjemmet.

Har du renovert, flyttet eller ønsker å endre ditt nåværende hjem, og det er på tide med nye møbler? Hos oss finner du bord, lenestoler, seteputer, hyller, speil, tepper og mye mer for et stilig hjem med det siste innen interiørdesign. Lys opp hjemmet ditt med nye lys! Bytt vinduslamper og lysekrone, og du har enkelt endret hele inntrykket og lyset i rommet. Dekorer med nye lanterner, kurver, malerier og statuetter. Du vil alltid finne nye og friske med oss på Dimoda. Oppdater kjøkkenet med nye krus, tallerkener og vinglass. Følelsen av å drikke morgenkaffen i et nytt krus fra Dimoda er rett og slett uslåelig.

Ikke glem badet! Å få et knitrende nytt håndkle etter dusjen er et privilegium. En ny myk baderomsmatte å sette føttene på eller et nydelig mønstret toalett er ikke avslått. Og det rommet vi tilbringer mest tid i, soverommet. Vi har sengetøy, sengetepper og pledd til sengen i god kvalitet i mange forskjellige farger, slik at du kan endre etter sesong og anledning.


Nyheter Mote og Skjønnhet!

Mote

Våre dameklær er av Mirelle Design-merket, og vi er ekstremt stolte av å selge disse klærne laget i Italia. Alle kolleksjoner er begrensede utgaver, noe som betyr at vi bare får et begrenset antall av hvert plagg hjem, så det er viktig å være rask når nyhetene kommer inn! Vi elsker mote og Mirelle Design har akkurat det utseendet både vi og våre kunder leter etter. Vi får nyheter hele tiden, og samlingene velges med forsiktighet.

Skjønnhetsprodukter for henne og ham

Hos oss finner du skjønnhetsprodukter som såpe, hudkremer, dusjkremer, parfymer for kvinner og menn. Men også nødvendige og sminkeposer for å lagre skjønnhetsproduktene dine hjemme eller på veien.

Nyheter for barna!

Hvis du er ute etter det siste for barn og babyer med oss på Dimoda – så har du kommet til rett sted. Her har vi samlet alle nyhetene for barn på dimoda.no. Du finner våre nyheter med pledd og tepper til barn og baby og sengetøy fra Redlunds tekstil. Treleker fra JaBaDaBaDo og krus og boller i emalje fra Muurla Design. På Dimoda finner du nyheter for barna som er perfekte for både måltider og kos.


Nyheter – Ferdige gaver!

Vanskelig å velge, kan ikke komme på noe eller kanskje du bare er komfortabel? Vi har allerede tenkt på deg. Her finner du ferdige gaver som er pakket inn og klare. Alt du trenger å gjøre er å bestille, motta og gi bort. perfekt!

Det er ikke alltid like lett å finne ut hva man skal gi som gave. Enten det er for en elsket, en bursdagsgave til en venn, for mamma, for svigermor eller for bestefar, passer våre ferdige pakker perfekt. I våre pakker finner du nydelige håndklær, stilige kaffekrus og andre små og smakfulle ting som passer i alle hjem og til de aller fleste mennesker. Gjør det enkelt for deg – bestill ferdige gaver.

Dimoda elsker nyheter!

Dimodas serie oppdateres kontinuerlig med nyheter som kommer inn i en kampstrøm i vår nettbutikk og i våre butikker. Vi elsker alle innovasjonene i våre samlinger som vi har valgt med forsiktighet og omsorg. Interiørdesign og mote er det vi er lidenskapelig om og jobber med alle timer på dagen og natten.

Innredning

Kjøp nyheter for ditt hjem på Dimoda! Vi har innredning for alle rommene i hjemmet. Alle våre nye samlinger kommer først og fremst under “Nyheter” så hold et øye med den siden hvis du vil være først med det siste.

Er det tid for noen nye møbler kanskje? Hos oss finner du bord, lenestoler, hyller, speil og mye mer for et stilig hjem med det siste innen interiørdesign. Lys opp hjemmet ditt med nye lys! Bytt ut vinduslamper og lysekrone, og du har lett endret hele inntrykket og lyset i rommet. Dekorer med nye lanterner, kurver, malerier og figurer. Du vil alltid finne nye og friske med oss på Dimoda. Oppdater kjøkkenet med nye krus, tallerkener og vinglass. Følelsen av å drikke morgenkaffen din i et nytt krus fra Dimoda er rett og slett uslåelig.

Ikke glem badet! Å få et knitrende nytt håndkle etter dusjen er en tjeneste. En ny myk baderomsteppe for å sette føttene på eller en fantastisk mønstret toalettmappe er ikke slått ned. Og rommet vi tilbringer mest tid på, soverommet. Vi har sengetøy, sengetepper og tepper til sengen i god kvalitet i mange forskjellige farger, slik at du kan skifte etter sesong og anledning.

Dameklær

Våre klær for damer er av merkevaren Mirelle Design og vi er ekstremt stolte av å selge disse klærne som er laget i Italia. Alle samlinger er begrensede utgaver som betyr at vi bare kommer hjem et begrenset antall av hvert plagg, så det er viktig å være rask når nyheten faller inn! Vi elsker mote og Mirelle Design har akkurat utseendet både vi og våre kunder er ute etter. Vi får nyheter hele tiden, og samlingene velges med forsiktighet. Utvalget er bredt og har alt fra fine t-skjorter til nydelige cardigans og ponchoer. Våre tunikaer er utrolige og har en tendens til å løpe ut i halsbrekkende fart. Nydelige bluser og andre topper er tilgjengelige i en stor mengde for ulike smaker og smaker. Ikke gå glipp av våre komfortable bukser, shorts og skjørt og lange stilige cardigans. Mirelle Design tilbyr også smykker samlinger, vesker, sjal og mye mer. Hold orden på nyheter på dimoda.no og sosiale medier slik at du ikke går glipp av en favoritt!

Møbler og leker for barn

At våre små skal ha det bra er vårt mål. Hos Dimoda finner du alt fra myke tepper til barn og babyer i fine farger og mønstre til krus med barnemotiver på. Her finner du alle nyhetene som er i vårt sortiment for barn. Vi har treleker i nydelige farger fra JaBaDaBaDo for myke kosedyr som bamser og kaniner fra Bukowski design. Sengetøy til barn og babyer i forskjellige farger og størrelser kommer fra Redlunds tekstil. Hos oss finner du perfekte gaver til barn på bursdager, dåp, navngivning og julegaver.

Kjøp nyhetene dine hos oss! Vi har alltid våre kunders smak og behov i tankene når vårt utvalg er planlagt.

 


Idétorka?

Vil du gi noe hyggelig, men vet egentlig ikke hva personen vil? Gi bort et gavekort og la henne eller han velge noe fint fra vårt brede sortiment.

Kjøp gavekort