Lukk
Bock*GRATIS FRAKT PÅ PAKKER OVER 999NOK Sidene mine
0 Totalt: 0 kr Til kassen
Startsida / Interiør / Tekstil / Tepper og feller

Tepper og feller

Tepper til hjemmet på Dimoda

Hos Dimoda finner du tepper i forskjellige farger og størrelser. Et teppe kan bestemme hvordan du opplever et rom. Velg derfor et teppe med omhu, hvorfor ikke ha forskjellige tepper i henhold til årstid, i forskjellige materialer, stiler og farger. Et stilig teppe gir rommet en koselig følelse og skaper en ro og er også lydabsorberende. Et teppe på gulvet er ikke bare stilig, men også behagelig å gå på. Legg et teppe på gulvet ved siden av sengen for å starte dagen med en fantastisk første følelse om morgenen under føttene.

Kunstfeller

Du finner også kunstfeller i forskjellige farger som du kan bruke som teppe, perfekt på soverommet ved siden av sengen. Å legge en kunstig felle som dekor over en lenestol eller på sofaen skaper en koselig og behagelig følelse.

Filleryer

Filleryer i forskjellige materialer som bomull, jute og lær finner du på Dimoda. Filleryer passer i alle hjem fra moderne til hjem i eldre stil. Bruk filleryen i flere rom, for eksempel hall, kjøkken og soverom. Hos Dimoda finner du det klassiske filleryer i moderne stil.

Baderomsmatte

Baderomsmatten er en av de viktigste interiørdetaljene som gjør den største forskjellen i hvordan du opplever badet. Du finner forskjellige badematter i forskjellige farger og størrelser på Dimoda. Velg og tilpass baderomsmatten med andre tekstiler som håndklær og badehåndklær på badet for å få en behagelig og personlig stil på badet. Bland størrelsene, fasongene og fargene på baderomsmatten.

Ta vare på teppet ditt i henhold til pleie- og vaskeanvisningene som følger med teppet. Heng gjerne ut teppet ditt for å ventilere og bruk sklisikre matter under teppene for å forlenge holdbarheten.

Hos Dimoda finner du filleryer, kunstfeller og baderomsmatter i forskjellige stiler og farger. Kjøp ditt nye teppe hos Dimoda i god kvalitet til en god pris!