Lukk
Bock*GRATIS FRAKT PÅ PAKKER OVER 999NOK Sidene mine
0 Totalt: 0 kr Til kassen
Startsida / Interiør / Dekorasjon / Jul / Voksduk Jul

Voksduk Jul

0 artikler Sortering: Popularitet Siste Tittel A-Å Laveste pris

Ditt valg matchet ingen artikler!

Duk med voksduk til jul!

En voksduk er både fin og praktisk på julebordet. Lett å tørke av hvis ulykken skulle inntreffe, noe som lett skjer når du har mange mennesker rundt bordet og ofte i flere generasjoner. Tørk lett med en fuktig klut. Dimoda har voksduk til jul i forskjellige mønstre og farger slik at du kan få en lettstelt duk i løpet av alle juledagene. Vi har mønstre på dukene med typiske julemotiver som julenisser, pepperkaker, hjerter, snømenn og snøfnugg. Også klassiske rutete og ensfargede med linstruktur er tilgjengelig som tekstilvoksduk. Mange av julevoksdukene våre fås i metervare, slik at du kan bestille i ønsket lengde som passer til middagsbordet ditt eller hvis du trenger en voksduk på bordet der julebuffeen skal stå.

Legg en ensfarget klassisk voksduk på bordet, og match deretter med en annen juleduk med et mønster eller løper over for å få en annen følelse på julebordet. Du kan også plassere løperen over bordet slik at den blir som en nettbrett på hver side av bordet. Et annet tips er å kjøpe voksduk i meter for å kutte i de nye kuvertbrikker eller bordbrikker i ønsket størrelse og form.

Legg en julevoksduk på bordet ditt i den glasserte verandaen din for å beskytte bordet hvis du lager en julepynt med mose og grener slik at bordet er beskyttet mot smuss og lett fuktighet.

Hos Dimoda finner du tørkbare juleduker i form av voksduk og tekstilvoksduk til jul og advent i passende julemotiver og julefarger fra Redlunds tekstil.