Lukk
Bock*GRATIS FRAKT PÅ PAKKER OVER 999NOK Sidene mine
0 Totalt: 0 kr Til kassen
Startsida / Barn

Barn

1 2 3 4 5 Neste » 158 artikler Sortering: Popularitet Siste Tittel A-Å Laveste pris
1 2 3 4 5 Neste »

Hvem ønsker ikke å skjemme bort de små, og de er absolutt verdt det!

Å dekorere et barnerom med fine interiørdetaljer som er tilpasset barn er fantastisk. Barnerommet skal være både et sted for ondskap, kreativitet og galskap, men også et sted for koselige øyeblikk, hvile og søvn. At du skal kunne lage barnerom med interiørdetaljer for barn, sengetøy til barn og leker som passer og harmoniserer er vårt mål.

På Dimoda finner du alt fra sengetepper og sengetøy til barneseng, koselige og kosetepper og tepper, treleker til koselige kosedyr. Hvem kan motstå en kanin med lange ører, en kosete katt, en søt hund eller en klassisk bamse som kosedyr?

Er det på tide med babyutstillinger, dåp eller navngivning? Vi har leker av tre, kosete bamser, tepper til babyer og barn som er perfekte som gave til babyutstillinger, dåp eller navngivning.

Teppene våre passer like godt som sengetepper på barnesengen, som et smokketeppe og oppvarmet teppe i barnevognen. Velg mellom klassiske farger og mønstre for barn. Sengetøyet vårt for barn er tilgjengelig i mange forskjellige mønstre og farger, klassisk med motiver fra biler, dyr og sport som fotball.

Skinnsteppe i fuskepels kan brukes både som en varmefold i barnevognen og som et teppe på barnerommet. Velg mellom forskjellige farger som grå, rosa, hvit eller hvorfor ikke en ku eller sebra for å få liv og bevegelse. Heng en brett på lenestolen som en stilig og oppvarmende interiørdetalj i barnerommet.

Våre treleker kommer fra JaBaDaBaDo, kosedyr fra Bukowski Design og sengetøy fra Redlunds textil.