Lukk
Bock*GRATIS FRAKT PÅ PAKKER OVER 999NOK Sidene mine
0 Totalt: 0 kr Til kassen
Startsida / Møbler / Korg - och Rottingmöbler

Korg - och Rottingmöbler

Dekorere med møbler i rotting har lenge vært populært. For eksempel kan du være i stand til å dekorere med en rotting lenestol i kombinasjon til den andre innredningen, som ofte gir en fin blanding i interiøret. Rotting er et naturlig materiale og kan derfor skifte farge fra møbler til møbler. Unngå å plassere møblene i nærheten av elementer, eller for eksempel en ovn som kan føre til at materialet tørker ut og svekkes. Når den brukes utendørs, bør møblene beskyttes mot regn og fuktighet, for eksempel i en vinterhage rom.

Rotting er et naturlig og fleksibelt materiale. Den rotting på møbler består av flettet strenger produsert fra visse Palme arter og er et vakkert og miljøvennlig materiale. Rotting er veldig sterk, men tørker over tid og blir sprø og hardere, betyr dette at rotting kan sprekke under høy belastning og bør derfor være fuktet regelmessig. Husk også at aldri bryter en rottingmøbler av, for eksempel, står på rotting med knær eller føtter.

Hvis du klarer møblene dine godt, vil du ha gleden av det i mange år.

Rottingmøbler og kurvmøbler trenger virkelig ingen omsorg, tørk møblene med en lett fuktet klut og det blir som ny. Unngå for store temperaturendringer og oppbevar møblene i et tørt miljø. Hvis du er på utsiden, er de nøye lagret.

Plasseringen av rottingmøbler kan saken. Våre møbler av ekte rotting må dekkes tak og må ikke stå på en slik måte at regn får tilgang til møblene. Hvis du plasserer møblene i en vinterhage, vil det bli bedre. Hvis du velger i stedet å ha rottingmøbler innendørs, trenger du ikke å bekymre deg for slitasje.

Hvis du plasserte rottingmøbler under taket, må dette bringes inn i løpet av vinteren.