Lukk
Bock*GRATIS FRAKT PÅ PAKKER OVER 999NOK Sidene mine
0 Totalt: 0 kr Til kassen
Startsida / Bad

Bad

0 artikler Sortering: Popularitet Siste Tittel A-Å Laveste pris

Ditt valg matchet ingen artikler!

Luksuriøs interiør i badet

Badet er et rom i hjemmet der innredningen sier og gir oss mye. Med komfortable håndklær og en myk baderomsmatte å sette føttene på, vil du snart ha skapt en nydelig oase. Sett din unike stil på badet ditt med Dimodas baderomsinnredning. Unn deg følelsen på badet med en pen såpeskål eller en fin såpedispenser. Vasken blir umiddelbart bedre ute med fine interiørdetaljer. Sett opp en frisk dusj gardin og du har endret hele følelsen i rommet. Med nydelige håndklær myker du all den harde innredningen og gir badet en hyggelig atmosfære.

Ta badet til neste nivå

Ikke glem at vi kan dekorere badet på samme måte som vi dekorere alle våre andre rom. Hvis badet har et vindu, er en liten gardin en måte å lyse opp. Sett et duftlys for høyere komfort. Bytt ut den kjedelige lampen og sjokket med stilig belysning selv på badet. Sett inn en vase med kunstige blomster som lever på selv på bad som mangler lys fra vinduer. Mulighetene på badet er uendelige. Enten du har et lite eller et stort bad, har vi innredningen som setter ditt unike stempel på rommet vi tilbringer veldig mye tid i, badet.

Badene a og o

Håndklær og badehåndklær er et must på badet. På Dimoda har vi et bredt utvalg av nettopp det. Hvilken stil holder du deg til? Er den stilige solid eller pent mønstret som passer deg best? Ikke glem badekåpen/ badekåpen din! Det mest komfortable plagget etter en dusj eller et hopp i det blå. Vi har også fine badehåndklær i vårt utvalg, ikke gå glipp av dem! Badmatte! Denne interiørdetaljen er ikke mulig å leve uten bad. Myk og behagelig å sette føttene på etter en dusj og om morgenen under børsting. Ta en titt på våre fine tepper som kommer i både runde og firkantede former.

Disse er tilgjengelige i stilige mønstre på Dimoda, og vi elsker denne lille baderomsposen. La dem skille seg ut som en interiør detalj på badet. Vi har toalettposer i forskjellige størrelser. Noen perfekt for vesken og noen litt mer romslig for turen.

En viktig detalj på badet er såpedispenseren! Dette har vi alltid kommet, så hvorfor ikke ha en av Dimodas stilige pumper på vasken. Vi har både påfyllbare såpepumper og såpepumper med nydelig såpe. Selv hard såpe er tilgjengelig i serien i fantastiske dufter som bringer både renslighet til deg og himmelske dufter til rommet. Sett den på en fin såpeskål og la den spre sin duft i rommet.

Dusjgardin! Dette stykke stoff virkelig setter stilen på badet. Det gjør en utrolig mengde for interiøret og er også en nødvendighet. Dusjforheng har Dimoda et bredt spekter av hvor du kan velge mellom og velge mellom helt forskjellige stiler. Hvilken stil setter du på badet ditt?