Lukk
Bock*GRATIS FRAKT PÅ PAKKER OVER 999NOK Sidene mine
0 Totalt: 0 kr Til kassen
Startsida / Møbler / Bord

Bord

Kjøp sidebord og runde salongbord online på dimoda.no

Hvem sa at praktiske overflater og losseflater ikke kan være stilige? Dimoda har et nydelig utvalg av stilige bord i forskjellige størrelser og farger. For disse har vi også forskjellige stoler som med sitt unike utseende gjør et merke på hjemmet. Enten du er ute etter møbler til kjøkkenet eller stuen, kan du finne ekte gull nuggets i denne kategorien.

En snackis!

Bord, salongbord eller sidebord. Våre bord gir interiøret litt ekstra og rommet får en eksklusiv interiørdetalj som definitivt blir en snackis. Våre bord er tilgjengelige i forskjellige farger, former og størrelser. Kjøp hjem en av våre ekstremt populære 2-sett og gi hjemmet ditt et interiørdesign løft. Disse bordene kan stå i stuen som salongbord eller sidebord for en stilig lenestol. Du kan nyttig ha dem som et iøynefallende med en frodig blomst på og fine lanterner. Sett bordene på soverommet og lag et koselig, stilig hjørne. Bruk kreativiteten og fantasien. Uansett hvordan du velger å dekorere hjemmet ditt, skaper du et unikt uttrykk som bare er tilgjengelig i ♥

Center!

Bordet er et midtpunkt i interiøret som vi bruker mye. Ved bordet møtes vi for å spise, snakke, drikke en kopp te, håndverk eller bare henge ut. Vi har også bord som dekorasjon, som lettelse område, som nattbord - ja vi har våre bord for mange bruksområder. Kast et øye med vår unike og spesielle samling av bord. Gi hjemmet ditt et senter med et pent bord fra Dimoda. Kanskje et utrolig fint gullfarget bord i form av blader ville ha passet eller hvorfor ikke en fin drikkevogn?