Lukk
Bock*GRATIS FRAKT PÅ PAKKER OVER 999NOK Sidene mine
0 Totalt: 0 kr Til kassen
Startsida / Nyheter

Nyheter

1 2 3 4 Neste » 108 artikler Sortering: Popularitet Siste Tittel A-Å Laveste pris
KAMPANJE!
Rutete vintergrå
Redlunds Textil 149 kr
(199 kr)
Kjøp

KAMPANJE!
Topp stjerne
Design by Interiörhuset 59 kr
(79 kr)
Kjøp


KAMPANJE!
Stor skjorte hvit
Mirelle design 224 kr
(299 kr)
Kjøp
KAMPANJE!
97752
73 kr
(98 kr)
Kjøp
KAMPANJE!
Strikket vest svart med turtleneck
Mirelle design 374 kr
(499 kr)
Kjøp

KAMPANJE!
Eyelet gardiner Nisse linne 2-pakk
Redlunds Textil 299 kr
(399 kr)
Kjøp
KAMPANJE!
Tunika paislye svart
Mirelle design 299 kr
(399 kr)
Kjøp

KAMPANJE!
Leggings svarta fejkskinn
Mirelle design 224 kr
(299 kr)
Mer info
KAMPANJE!
Eyelet gardiner Nisse vit 2-pakk
Redlunds Textil 299 kr
(399 kr)
Kjøp

KAMPANJE!
Jumbokrus Mrs
Design by Interiörhuset 51 kr
(69 kr)
Kjøp
KAMPANJE!
Jumbokrus Mr
Design by Interiörhuset 51 kr
(69 kr)
Kjøp
KAMPANJE!
Strikket vest beige
Mirelle design 224 kr
(299 kr)
Kjøp

KAMPANJE!
Drikkevogn gold glass
Design by Interiörhuset 1 117 kr
(1 490 kr)
Kjøp
KAMPANJE!
Lyslykt Antik
Design by Interiörhuset 73 kr
(98 kr)
Kjøp
KAMPANJE!
Linvann Bomullsblomst
Beson 74 kr
(99 kr)
Kjøp

1 2 3 4 Neste »

Dimoda elsker nyheter!

Dimodas serie oppdateres kontinuerlig med nyheter som kommer inn i en kampstrøm i vår nettbutikk og i våre butikker. Vi elsker alle innovasjonene i våre samlinger som vi har valgt med forsiktighet og omsorg. Interiørdesign og mote er det vi er lidenskapelig om og jobber med alle timer på dagen og natten.

Innredning 

Kjøp nyheter for ditt hjem på Dimoda! Vi har innredning for alle rommene i hjemmet. Alle våre nye samlinger kommer først og fremst under "Nyheter" så hold et øye med den siden hvis du vil være først med det siste.

Er det tid for noen nye møbler kanskje? Hos oss finner du bord, lenestoler, hyller, speil og mye mer for et stilig hjem med det siste innen interiørdesign. Lys opp hjemmet ditt med nye lys! Bytt ut vinduslamper og lysekrone, og du har lett endret hele inntrykket og lyset i rommet. Dekorer med nye lanterner, kurver, malerier og figurer. Du vil alltid finne nye og friske med oss på Dimoda. Oppdater kjøkkenet med nye krus, tallerkener og vinglass. Følelsen av å drikke morgenkaffen din i et nytt krus fra Dimoda er rett og slett uslåelig.

Ikke glem badet! Å få et knitrende nytt håndkle etter dusjen er en tjeneste. En ny myk baderomsmatte for å sette føttene på eller en fantastisk mønstret toalettpose er ikke slått ned. Og rommet vi tilbringer mest tid på, soverommet. Vi har sengetøy, sengetepper og tepper til sengen i god kvalitet i mange forskjellige farger, slik at du kan skifte etter sesong og anledning.

Dameklær

Våre klær for damer er av merkevaren Mirelle Design og vi er ekstremt stolte av å selge disse klærne som er laget i Italia. Alle samlinger er begrensede utgaver som betyr at vi bare kommer hjem et begrenset antall av hvert plagg, så det er viktig å være rask når nyheten faller inn! Vi elsker mote og Mirelle Design har akkurat utseendet både vi og våre kunder er ute etter. Vi får nyheter hele tiden, og samlingene velges med forsiktighet. Utvalget er bredt og har alt fra fine t-skjorter til nydelige cardigans og ponchoer. Våre tunikaer er utrolige og har en tendens til å løpe ut i halsbrekkende fart. Nydelige bluser og andre topper er tilgjengelige i en stor mengde for ulike smaker og smaker. Ikke gå glipp av våre komfortable bukser, shorts og skjørt og lange stilige kartonger. Mirelle Design tilbyr også smykker samlinger, vesker, sjal og mye mer. Hold orden på nyheter på dimoda.se og sosiale medier slik at du ikke går glipp av en favoritt!

Møbler og leker for barn

At våre små skal ha det bra er vårt mål. Hos Dimoda finner du alt fra myke tepper til barn og babyer i fine farger og mønstre til krus med barnemotiver på. Her finner du alle nyhetene som er i vårt sortiment for barn. Vi har treleker i nydelige farger fra JaBaDaBaDo for myke kosedyr som bamser og kaniner fra Bukowski design. Sengetøy til barn og babyer i forskjellige farger og størrelser kommer fra Redlunds tekstil. Hos oss finner du perfekte gaver til barn på bursdager, dåp, navngivning og julegaver.

Kjøp nyhetene dine hos oss! Vi har alltid våre kunders smak og behov i tankene når vårt utvalg er planlagt.