Lukk
Bock*GRATIS FRAKT PÅ PAKKER OVER 999NOK Sidene mine
0 Totalt: 0 kr Til kassen
Startsida / Nyheter

Nyheter

1 2 3 4 5 6 Neste » 179 artikler Sortering: Popularitet Siste Tittel A-Å Laveste pris

KAMPANJE!
Poncho Star taupe
Mirelle design 299 kr
(499 kr)
Kjøp
KAMPANJE!
Poncho Star khakigrön
Mirelle design 299 kr
(499 kr)
Kjøp
KAMPANJE!
Poncho Star ljus lejon
Mirelle design 299 kr
(499 kr)
Kjøp
KAMPANJE!
Poncho Star svart
Mirelle design 299 kr
(499 kr)
Kjøp

KAMPANJE!
Poncho Star rosa
Mirelle design 299 kr
(499 kr)
Kjøp
KAMPANJE!
Poncho Star lejon
Mirelle design 299 kr
(499 kr)
KjøpKAMPANJE!
Poncho Star marinblå
Mirelle design 299 kr
(499 kr)
Kjøp1 2 3 4 5 6 Neste »

Vi elsker nyheter!

Dimodas serie oppdateres kontinuerlig med nyheter som kommer inn i en kampstrøm i vår nettbutikk og i våre butikker. Vi elsker alle innovasjonene i våre samlinger som vi har valgt med forsiktighet og omsorg. Interiørdesign og mote er det vi er lidenskapelig om og jobber med alle timer på dagen og natten.

Innredning

Kjøp nyheter for ditt hjem på Dimoda! Vi har innredning for alle rommene i hjemmet. Alle våre nye samlinger kommer først og fremst under "Nyheter" så hold et øye med den siden hvis du vil være først med det siste.

Er det tid for noen nye møbler kanskje? Hos oss finner du bord, lenestoler, hyller, speil og mye mer for et stilig hjem med det siste innen interiørdesign. Lys opp hjemmet ditt med nye lys! Bytt ut vinduslamper og lysekrone, og du har lett endret hele inntrykket og lyset i rommet. Dekorer med nye lanterner, kurver, malerier og figurer. Du vil alltid finne nye og friske med oss på Dimoda. Oppdater kjøkkenet med nye krus, tallerkener og vinglass. Følelsen av å drikke morgenkaffen din i et nytt krus fra Dimoda er rett og slett uslåelig. Ikke glem badet! Å få et knitrende nytt håndkle etter dusjen er en tjeneste. En ny myk baderomsmatte for å sette føttene på eller en fantastisk mønstret toalettpose er ikke slått ned. Kjøp nyhetene dine hos oss! Vi har alltid våre kunders smak og behov i tankene når vårt utvalg er planlagt.

Dameklær

Våre klær er av merkevaren Mirelle Design og vi er ekstremt stolte av å selge disse klærne som er laget i Italia. Alle samlinger er begrensede utgaver som betyr at vi bare kommer hjem et begrenset antall av hvert plagg, så det er viktig å være rask når nyheten faller inn! Vi elsker mote og Mirelle Design har akkurat utseendet både vi og våre kunder er ute etter. Vi får nyheter hele tiden, og samlingene velges med forsiktighet. Utvalget er bredt og har alt fra fine t-skjorter til varme jakker. Våre tunikaer er utrolige og har en tendens til å løpe ut i halsbrekkende fart. Nydelige bluser og andre topper er tilgjengelige i en stor mengde for ulike smaker og smaker. Ikke gå glipp av våre komfortable bukser, shorts og skjørt og lange stilige kartonger. Mirelle Design tilbyr også smykker samlinger, vesker, sjal og mye mer. Hold orden på nyheter på dimoda.se slik at du ikke går glipp av en favoritt!