Lukk
Bock*GRATIS FRAKT PÅ PAKKER OVER 999NOK Sidene mine
0 Totalt: 0 kr Til kassen
Startsida / Klær

Klær

1 2 3 4 5 Neste » 148 artikler Sortering: Popularitet Siste Tittel A-Å Laveste pris
KAMPANJE!
Poncho Star svart
Mirelle design 299 kr
(499 kr)
Kjøp

KAMPANJE!
Poncho Star rosa
Mirelle design 299 kr
(499 kr)
Kjøp

KAMPANJE!
Poncho Star lejon
Mirelle design 299 kr
(499 kr)
Kjøp


KAMPANJE!
Poncho Star ljus lejon
Mirelle design 299 kr
(499 kr)
Kjøp
1 2 3 4 5 Neste »

Kjøp dameklær på nettet på dimoda.se

Det er ikke bare interiøret ditt som viser din interesse for stil! Klærne dine sier også mye om din person og stil. Dimoda har et bredt spekter av dameklær og tilbehør som lar deg vise frem din personlighet. Vi har en fantastisk flyt på vårt utvalg av klær i merkevaren Mirelle Design. Våre samlinger er alltid bare tilgjengeligi begrenset antall, noe som betyr at du ikke vil være en i mengden med plaggene dine fra oss, men unike og spesielle. Du finner rimelige klær i vårt utvalg. Alt fra fine billige topper til stilige skjørt som passer både til hverdagen og fest. Våre komfortable bukser er utrolig populære og våre tunikaer ekte gull nuggets. Så, ta en titt på rekkevidden og ta med en gang! Våre fasjonable samlinger selger raskt ut av drift, men ikke bekymre deg, vi vil snart få flere nyheter.

Klassiske stilige og tidløse dameklær

Trendy dameklær på nettet - Kjøp enkelt dameklær på nettet direkte i vår nettbutikk eller i en av våre fysiske butikker som ligger flere steder i landet. Vi har klassiske stilige og tidløse dameklær, mens serien gir deg både trendy og moderne plagg. Du vil finne luftige komfortable tunikaer, fine bluser og nydelige gensere. Våre kleskolleksjoner kommer fra Mirelle Design-merket.

Klær i dag?

Hva skal jeg ha på meg i dag? Et spørsmål de fleste av oss stilte mange ganger når vi så inn i skapet om morgenen. Klærne du velger reflekterer ofte en følelse du har i kroppen din bare for dagen. Med våre rimelige klær har du alltid noe å ha på deg. Topper og bukser fra Mirelle Design kan du alltid blande og matche på en måte som passer i dag. Er det en heldekkende fargedag eller en festlig mønstret, er helt opp til deg og humøret ditt. Føler du deg som en kortermet bluse eller en koselig lang cardigan? Vi i Dimoda har begge deler til gode priser.

Mirelle Design har et bredt utvalg av vakre dameklær og smykker.

Mirelle Design-merket inneholder smykker som armbånd og halskjeder. Det er armbånd i forskjellige materialer fra tøft skinn til elegante kjeder med stilige anheng. Mirelle Designs klesavdeling inkluderer gensere for kvinner, tanktoler og strikkede gensere. Her finner du både stilige basicgarments og fine klær med litt ekstra - den tidløst stilige og trendy friske. En fantastisk blandet garderobe med både grunnleggende plagg og de komfortable klærne som skiller seg ut litt, er noe vi alle ønsker oss. Du kan finne begge hos oss på Dimoda. Match et stilig langt skjørt med en av våre vakre topper eller et kort skjørt med en fin t-skjorte. Velg mellom langermet, kortermet, en-farge eller mønstret. Det er noe for alle i vårt utvalg av klær.

Vårt utvalg av klær er sydd opp og laget i Italia, moderlandet av mote. Mirelle Designs samlinger kommer i begrensede utgaver, noe som betyr at de bare kommer i noen få eksemplarer, så det er best å benytte anledningen til å kjøpe når muligheten oppstår, når kvinneklærne er populære og løper ut raskt.

Vårt utvalg av klær er sydd opp og laget i Italia, moderlandet av mote. Mirelle Designs samlinger kommer i begrensede utgaver, noe som betyr at de bare kommer i noen få eksemplarer, så det er best å benytte anledningen til å kjøpe når muligheten oppstår, når kvinneklærne er populære og løper ut raskt.

Kjøp trendy og klassiske dameklær online fra Mirelle Design.

Handle for kvinners klær på nettet, raskt og enkelt. Frakt gratis fra 499:- . Kjøp trendy og klassiske dameklær online fra Mirelle Design. Vi har tunikaer i flotte farger og mønstre fra inneværende sesong. De fleste topper og bluser er i OneSize, som her tilsvarer alt mellom størrelse S-XL. Designet betyr at det er noe for alle. Kolleksjonen inneholder nydelige bukser, skjørt og romantiske kjoler. I Mirelle Designs brede utvalg av dameklær og tilbehør finner du alt fra blonder tunikaer til trendy kjoler og vakre smykker, for eksempel armbånd for henne, klassiske kvinners halskjeder og vakre sjal.