Lukk
Bock*GRATIS FRAKT PÅ PAKKER OVER 999NOK Sidene mine
0 Totalt: 0 kr Til kassen
Startsida / Interiør / Kjøkken og husholdning / Tilbehør Kjøkken

Tilbehør Kjøkken

Stilige innredning og praktiske redskaper til kjøkken og spiseplass

Innredning til kjøkkenet og spisestuen som er både stilige og praktiske finner du blant Dimodas husholdningsartikler. Kjøkkenet er et rom der de fleste gjenstander har en praktisk bruk, ikke bare et estetisk.

Pizzatilbehør

Er du en person som baker pizza hjemme eller henter den? Hos oss finner du pizzastål som du baker pizzaen din for å få en sprøere bunn. Og når det er på tide å skyve inn eller ta pizzaen ut av ovnen, er det fine pizzaspatler i forskjellige størrelser som gjør arbeidet lettere. Når det er på tide å servere din hjemmebakte eller plukkede pizza, legg pizzaen på en serveringsskive og skjær den pent med en pizzakutter. Hos oss finner du pizzasett med skjærebrett og pizzakniv som får serveringen til å se fin og elegant ut!

Praktiske glasskrukker og kakebrett i flere etasjer

Her er tilbehør du trenger til kaffefesten! Dimoda har fine kakebrett med to eller tre etasjer som du kan plassere alle kakene dine på. Stakk syv slags kaker pent, eller ordne cupcakes i flere etasjer og pynt pent med annet tilbehør som blomster for å gjøre den ekstra fin. Brødkurver er også i utvalget, noe som er flott både for kaffepauser og frokost. Når det gjelder frokost, hvem vil ikke bli bortskjemt med frokost på sengen? Her finner du både stilige og praktiske trefrokostbrett som du kan overraske noen med om morgenen eller hvorfor ikke unne deg det selv.

Hos Dimoda finner du fine og praktiske glasskrukker med glasslokk. Du kan bruke flere av glasskrukkene våre som syltetøyglass til din hjemmelagde syltetøy. Fordelen med glasskrukker er at du kan se hva krukken inneholder. Flere av glasskrukkene våre har også tettsittende lokk, noe som betyr at innholdet i krukken har lengre holdbarhet. Så om du vil lagre syltet sild eller fargerike godterier, er glassburken et godt valg som kan bidra til noe av innredningen din.

Praktiske og stilige oppvaskstativ

Og noe som alltid er nødvendig etter at du har vært og bakt eller kokt på kjøkkenet, er å rydde og vaske etter deg. De fleste har en oppvaskmaskin som for det meste kan kjøres i, men det er noen ting som ikke skal vaskes i oppvaskmaskin. Da trenger du et praktisk og pent oppvaskstativ å sette oppvasken i. Hos oss finner du oppvaskstativ i forskjellige størrelser og varianter som med en flat eller i to nivåer. Passer også perfekt i hytta og i campingvognen.

Når du vil dekke bordet ekstra pent, er det detaljene som gjør forskjellen. Velg mellom vakkert serveringstilbehør fra Dimoda for å gjøre duken ekstra spesiell. Enten du dekker bordet på kjøkkenet eller spisestuen, for to eller for hele familien, kan du gjøre det pent med vårt rimelige tilbehør. Hos oss finner du også duker og linservietter for å gjøre duken og måltidene ekstra fine. Våre kjøkkenutstyr kommer fra Design by Interiörhuset og Dorre.