Lukk
Bock*GRATIS FRAKT PÅ PAKKER OVER 999NOK Sidene mine
0 Totalt: 0 kr Til kassen
Startsida / Lamper

Lamper

29 artikler Sortering: Popularitet Siste Tittel A-Å Laveste pris

La belysningen være en del av interiørdesignet ditt.

I Dimodas lamper og belysningsavdeling finner du lampene som lyser opp eksistensen og samtidig er fine interiørdetaljer. En stilig bordlampe er lett å plassere i alle rom. Flere lyskilder i et rom gjør det mer behagelig. Ikke gå glipp av å la belysningen være en del av interiørdesignet ditt.

Få ekstra lys der du trenger det med bordlys eller vinduslys. Gi rommet et personlig preg og koseligere stemningsfull belysning med lys flere steder. Dekorer med lys og sett et personlig preg på stue, kjøkken og soverom med Dimodas stilige bordlamper.

Vil du ha en glasslampe til hyllen i stuen? Eller kanskje enda et tak i trappeoppgangen? På Dimoda finner du alt fra kantete til runde, fra lyseblå til krystallhvit og fra taklampe til bordlampe. Benytt anledningen til å finne glasslamper på Dimoda!

Leter du etter en perfekt gulvlampe? Her finner du gulvlamper i flere forskjellige design, til kontoret, stuen eller soverommet. La gulvlampen både være stilig og utføre en funksjon i hjemmet ditt!

Lette løkker gir en koselig og myk belysning. Hos Dimoda vet vi hvor viktig lys er for følelsen av et rom. Batteridrevne lysløkker er enkle å plassere i hjemmet ditt, og du kan enkelt bruke dem til å lage dine egne dekorasjoner. Lag en koselig atmosfære uavhengig av sesongen med rene lys på ledningen.

Enten du er ute etter store eller små, har Dimoda en taklampe eller lysekrone som passer ditt hjem. Her finner du lysekroner med vakre prismer som sprer et nydelig lys. Lys opp livet ditt ved spisebordet eller hengi deg til følelsen over arbeidsbordet med en veldig vakker lampe.