Lukk
Bock*GRATIS FRAKT PÅ PAKKER OVER 999NOK Sidene mine
0 Totalt: 0 kr Til kassen
Startsida / Interiør / Kjøkken og husholdning / Ost- & Serveringssett

Ost- & Serveringssett

Ostbrett og tapasbestikk

Er det tid for osteplaten etter måltidet? Plasser favorittostene og tilbehøret pent på et ostebrett og pynt med frukt som druer og pæreskiver. Hos oss finner du runde og firkantede ostebrett i tre med praktiske håndtak som gjør det enkelt å bære eller flytte ostebrettet. Du finner også ostekniver med trehåndtak og laget helt av stål hos oss. Ostebakkesettene våre inkluderer osteknivene sammen med ostebrettet. Ostbrett i forskjellige størrelser er perfekte for en koselig kveld på sofaen, terrassen eller i campingvognen, men også på den store buffeen. Hos oss finner du også boller og tallerkener hvis du ønsker å tilsette syltetøy, kjeks osv. når du serverer.

Bestikk til servering

Vi har ikke bare ostekniver som passer godt til ostebrettet, men også tapasbestikk i form av en tapasskje og tapasgaffel som passer perfekt til å ta tilbehørene med. Disse tapasbestikkene er et godt supplement til det vanlige bestikket du har hjemme når du serverer, for eksempel buffé osv. men også til alle dine små tapasretter. Annet bestikk finner du her

Skjem bort deg selv med en fin ostebrett eller hvorfor ikke gi i gave - perfekt gå bort gave til ostelskeren. Våre ostebrett og tapasbestikk kommer fra Dorre.