fri frakt på pakke fra 999:-

Ferdige Gaver

Velg mellom våre ferdige gaver, så pakker vi dem inn og gjør prosessen jevn for deg.

La oss tenke for deg!

Vanskelig å velge, ikke kom opp med noe eller er du kanskje bare komfortabel? Vi har allerede tenkt på deg. Her finner du ferdige gaver som er innpakket og klare. Du trenger bare å bestille, motta og gi bort.

Det er ikke alltid lett å finne ut hva du skal gi som en gave. Enten det er for en når og forelsket, en bursdagsgave til en venn, for mamma, for svigermor eller for bestefar, passer våre ferdige pakker perfekt.

KORT til gaven

Gjør gaven mer personlig med et kort! Vi skriver teksten du vil ha. Når du ankommer kassen, vil du varsle oss i varslingsboksen hva du vil at den skal si på kortet.

Ta meg med til HJEMMEINNREDNINGEN!


Ta meg til MOTE OG SKJØNNHET!

La oss tenke for deg!

Vanskelig å velge, ikke kom opp med noe eller er du kanskje bare komfortabel? Vi har allerede tenkt på deg. Her finner du ferdige gaver som er innpakket og klare. Du trenger bare å bestille, motta og gi bort. Perfekt!

Det er ikke alltid lett å finne ut hva du skal gi som en gave. Enten det er for en når og forelsket, en bursdagsgave til en venn, for mamma, for svigermor eller for bestefar, passer våre ferdige pakker perfekt. I våre pakker finner du nydelige håndklær, stilige kaffekrus og andre små og velsmakende som passer i alle hjem og for de aller fleste mennesker. Gjør det enkelt for deg – bestill ferdige gaver.

Gi en gave til kollegene dine

Er det på tide å gi gaver til dine ansatte? Kanskje minne dem på hvor mye du setter pris på dem ved å gi dem en sommergave, en julegave eller bare overraske dem på en helt vanlig fredag og gi dem et nydelig smil på ansiktet deres.

Vi har selskapet pakker som dine ansatte vil sette pris på enormt. Velg og velg fra våre ferdige gaver, så pakker vi dem inn og gjør prosessen jevn for deg.


Idétorka?

Vil du gi noe hyggelig, men vet egentlig ikke hva personen vil? Gi bort et gavekort og la henne eller han velge noe fint fra vårt brede sortiment.

Kjøp gavekort