fri frakt på pakke fra 999:-

Black Friday – Er du klar?

Som medlem av Dimodas nyhetsbrev vil du motta informasjon så snart vi slipper Black Friday-premiene våre og andre fordeler som vi lover at du vil like. Forbered deg på Black Friday i dag ved å registrere deg for våre e-poster. Du får tilgang til spesielle kampanjer og tilbud.

Black Friday på dimoda.no

Vi starter Black Friday for medlemmer allerede etter at butikkene stenger onsdag 24.
Da laster vi nettbutikken med virkelig gode tilbud!

Vi vil redusere prisene på hele sortimentet vårt, gjelder ikke allerede for prisreduserende varer. Du finner Black Friday-tilbud enten du leter etter en fløyelssetepute, rotting lenestol for uterommet, fløyels lenestol for lesehjørnet, adventsstjerne til julepynt, fløyelsgardin til soverommet, prydputer til sofaen. Vi tør å love at det blir en ekte premiefest med en sjanse for virkelig gode kjøp.

Hvis du ikke har kjøpt julegavene dine ennå, har vi de perfekte julegavetipsene til deg. Vi har gaver til henne, gaver til ham og gaver til barna. Kjøp en vakker pose til kjæresten til Black Friday-tilbudet vårt, eller hvorfor ikke en kosete rutete, fløyelsputene hun ønsker, eller de fine håndklærne til badet. Vi kan også anbefale vår Klassiske glassserie, hvor du kan kjøpe både vakre vinglass, champagneglass og cocktailglass. Et super hett tips er fløyelspuddingene våre, hver kvinnes største ønske, benytte anledningen til å klikke hjem under Black Friday-tilbudene våre.

Hva er Black Friday?

Black Friday er opprinnelig fra USA, hvor post-thanksgiving fredag har vært starten på julehandelen i flere tiår. Black Friday er USAs største shopping- og lesedag. Sammen med Cyber Monday tre dager senere er det starten på julehandelen, og mange amerikanere starter julepynt og shopping. Butikkene har tiltrukket seg tungt prisede varer og tilbud, og køene har vært lenge utenfor varehusene. En rekke amerikanske nettbutikker tilbyr billigere varer på denne dagen og er også rettet mot kunder utenfor USA. Alle butikkene åpner veldig tidlig, noen allerede ved midnatt, andre vanligvis klokken 5 eller 7 om morgenen, og stenger veldig sent, vanligvis klokken 23.m.

Selv om Black Friday ikke er en offisiell fridag i USA, er alle skoler og mange arbeidsplasser stengt for å tillate en fire-dagers black friday-pause som en såkalt klemdag.

Når er Black Friday?

Black Friday faller alltid fredagen etter høsttakkefesten, som igjen alltid er den fjerde torsdagen i november. Datoen varierer derfor fra år til år, men faller alltid en gang mellom 23.

For at du allerede skal kunne bestille og planlegge ferien og lade opp for en handledag, har vi listet opp datoen da Black Friday faller i de kommende årene nedenfor:

2021 er Black Friday 26.

2022 er Black Friday 25.

2023 er Black Friday 24.


Idétorka?

Vil du gi noe hyggelig, men vet egentlig ikke hva personen vil? Gi bort et gavekort og la henne eller han velge noe fint fra vårt brede sortiment.

Kjøp gavekort